Να το κοιτάξω!Τι πήγες να κανεις και σου το εβγαλε?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pandykar
Printable View
Να το κοιτάξω!Τι πήγες να κανεις και σου το εβγαλε?Παράθεση:
Τι οπαδός της Βέρας Λάμπρου εγώ;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΜΑΡΚΟΣ
Δεν έγραψα "νινί" απλά από ευγένεια, έγραψα "μ΄νί" για να μην γράψω ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ...
Οχι ότι έχω πρόβλημα εγώ, αλλά να, σκέφτηκα... το φόρουμ του Περικλή είναι εδώ, πολλά ανήλικα θάχει... ας προσέχω!
Καλά δεν έκανα;
κατέβασα γραμματοσειρά στο 3, ΟΚ?
Πήγα να σου βάλω μια φωτογραφία με μια γραμματέα μου, δείχνει ότι μπήκε αλλά εγώ λέει, δεν μπορώ να την δω, επειδή έχω λίγα ποστ!!!!! :shokk: :cray:
Καλά αν αυτή ειναι γραμματέας σου,ρωτα την αν θελει και συμπληρωματικά δουλειά το απόγευμα στο μαγαζί μου!!!:tongue: Για δες τώρα πρέπει να είσαι εντάξει!!Μανούλι η γραμματεας!:smileΠαράθεση:
Μπα, το ίδιο κάνει... δεν πειράζει αφού τις βλέπεις εσύ...
Για πάρε μάτι και μερικά από τα μοντέλα μας στην www.cams.com
και πες μου που μπαίνει η φίλη σου με τα κανόνια;
Δες κι εδώ
Μην το κάνουμε ακαταλληλο το φόρουμ ε?Την φίλη μου η οποια ειναι πραγματική και όχι ιντερνετική,θα στην στειλω στο πμ σου να την δεις.Και για ανταμοιβη θα μας δωσεις μια γευση από το τι ετοιμάζεις την Κυριακή..:smile :wink:
Γκούχου ,γκούχου... θα παραθέσει όλες τις βυζούδες ετσι όπως πάει...
Μάρκο dear
Πρόσεξα ιδιαίτερα τι φωτο έβαλα... Δεν πρόκειται πάντως για ιντερνετικές αλλά για απόλυτα αληθινές κοπέλλες που μεταδίδουν shows μέσω των δικών μου studios στην cams.com
Είναι κάτοικοι Αθηνών, και οι φωτογραφήσεις αυτές έγιναν παρουσιάζοντας τα κουστούμια που αγοράσαμε.
Είναι από τις ελάχιστες φωτό που τις έχω ντυμένες!!! Εχω πλήθος από αυτές σε ότι πόζα φανταστείς (όσο kinky και αν φανταστείς) τραβηγμένες σε studio ή στο σπίτι μου στα δοκιμαστικά.
Βλέπεις την φίλη σου να χωράει ανάμεσα σε αυτά τα ...ουρί?
Αν ΝΑΙ, μέχρι και το γκάλλοπ ματαιώνω!!!! (με το οποίο μάλλον μάυρο φίδι θα σας φάει)
Δεν προλαβαίνω να το κάνω πράσινο τώρα, φεύγω έχω εκπομπή πάλι
Φιλάκια!!
:roffl: :roffl: :roffl: :roffl:
Tην εκαψες την φίλη σου... Μαρκο... πάντως εγώ θελω να δώ το γκάλοπ... Δεν μασάμε εμείς οι Περικοί..