Μετά τον πάτο, έχει και πιο κάτω;

Ο υποβιβασμός της μπασκετικής ΑΕΚ στην Α2 ίσως να μην είναι το χειρότερο σενάριο για το σύλλογο. Τις τελευταίες ώρες ακούγονται σενάρια ακόμα και για την Β Εθνική!


Η ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της Α1 μπορεί να νίκησε τον Πανιώνιο, όμως νικηφόρο ήταν και το αποτέλεσμα του Ηλυσιακού στην Ρόδο, γεγονός που την οδήγησε μαθητικά στην Α2.

Η Ένωση υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και οι περισσότεροι μίλησαν για «μαύρη μέρα» στην ιστορία του συλλόγου, όμως ενδέχεται τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να πέσουν ακόμα και στην Β΄ Εθνική. Και πώς γίνεται αυτό;

Ο Μπάμπης Καραμανλής έχει δηλώσει κουρασμένος και εξαντλημένος, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, για αυτό και το πιθανότερο σενάριο με τα τωρινά δεδομένα είναι να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα επιστρέψει στον Γιάννη Φιλίππου, ο οποίος όμως δεν θέλει με τίποτα να αναμειχθεί με την Ένωση! Έτσι λοιπόν, αναζητείται ο επόμενος, όχι μόνο για να αναλάβει το τμήμα, αλλά και για να πληρώσει τα χρέη που υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια!

Αν δεν βρεθεί, μπορεί η ΑΕΚ αντί για την Α2, να υποβιβαστεί στην Β΄ Εθνική. Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση θα καθαρίσει από τα χρέη, αλλά ποιος αντέχει να ακούει τέτοια για την πάλαι ποτέ Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ;

Πηγή : sportdog.gr